Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Vera Systems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Separator de grasimi si particule grele
300 lei
Brand
Eco Dis
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Separatoarele de grasimi si particule grele fabricate din polietilena liniara de inalta densitate- material reciclabil integral, sunt alcatuite dintr-un bazin monobloc, compus din doua zone, una principal de linistire si una de evacuare.

Apele reziduale cu continut de grasimi intra in zona principala de linistire unde are loc separarea materiilor usoare (spume si grasimi) si a materiilor sedimentabile, pe baza legilor fizicii de separare gravimetrica lichid- lichid sau lichid- solid. Dupace apele uzate s-au limpezit are loc evacuarea acestora pe principiul vaselor comunicante, printr-un tub vertical, introdus pana la baza acestuia. Separatoarele de grasimi prezinta un capac pentru inspectarea bazinului si a preluarii materiilor usoare si a celor sedimentate, un orificiu de intrare a apelor reziduale si unul de iesire a apelor tratate.

Apele rezultate pot fi deversate direct in sol sau intr-un emisar. Alegerea separatorului de grasimi se face in functie de numarul de locuitori echivalenti (reprezinta numarul de utilizatori intr-o exploatare casnica , cu o medie de consum de 30 litri/zi/ persoana).
Din Gura in Gura